Bestil en stand til Erhvervsmessen

Sådan får I en stand til 100 kroner!

Som du  ved, er der snart erhvervsmesse på Amager i København, hvor alle virksomheder kan tilmelde sig med en stand/bod. Det er ingen gang særlig dyrt – det koster kun 100 kroner for en stand på 12 kvadratmeter med tilhørende bord til dine produkter.

Sådan gør I;

  1. I overvejer om 100 kroner er dyrt for 12 kvadratmeter til fri reklame/synlighed
  2. I reservere en plads/bod allerede nu
  3. Når pladsen er reserveret, skal I tjekke indbakken

Var det ikke bare nemt?

Vi spammer ikke indbakken med reklamer, men til gengæld får I en kvittering for tilmeldingen, sammen med dagens program og praktisk information.

Tjek lige din postkasse for spam!

Lad mig forklare!

Dit mail-program kan have smidt kvitteringen ned i bunken af spam-mails. Det vil være lidt uheldigt! Forstår du hvor jeg vil hen? Det korte svar er; Tjek din mail!

Hvad koster en stand?

Det koster 100 kroner + moms for en stand. Vi sender fakturaen til Jer på en mail, når I har tilmeldt Jer. Så oplys venligst en rigtig mail-adresse 😉  Det er da simpelt, ik’?

Er der vægge mellem stande/boder?

Nej, det er der ikke. Man er velkommen til at medbringe egen messestand/væg.

Er der strøm til mine ting?

Vi stiller strøm til rådighed for alle stande/boder. Medbring selv forlængerledninger mv.

Hvordan bestiller vi en stand til erhvervsmessen?

Det er meget enkelt. Herunder ser du en formular med 3 (tre) felter. Første felt er navnet på den person vi kan kontakte i forhold til ændring eller anden vigtig info (kontaktperson). I felt nummer to (2) skal I skrive virksomhedens navn. Sidst men ikke mindst, skal I også oplyse en e-mail adresse, som vi kan kontakte Jer på. Det er også den e-mail adresse, som I modtager en bekræftelse/kvittering på.

Bestil en stand til virksomheden nu!

Hvordan betaler vi for en stand?

I vil modtage en faktura på den korrekte oplyste e-mail adresse indenfor et par dage.

Får du en brugt stand?

Nej, du får en et bord til rådighed og gulvet er også rengjort i Prismen. Vi gider heller ikke snavs! Forstår du? Vi stiller desuden strøm til rådighed for Jer. I må selv medbringe forlængeledninger, da vi ikke kan garantere, at Prismen har nok til alle. Vi har lavet en side, hvor I kan læse mere information omkring erhvervsmessen. Hvis I stadig har spørgsmål til noget, er vi altid parate til at besvare dem.

Information til udstillere / stadeholdere

Vi har lavet et informationsbrev til alle udstillere omkring erhvervsmessen. Yderligere spørgsmål kan sendes til –  info (A T ) amageroest.dk

 

Bedste Hilsner

Amagerøst Erhvervsråd

Følg os på facebook

 

alle virksomheder kan få en stand på erhvervsmessen