Medlemmer

AhleConsult hjælper dig med at sætte fokus på dine kompetencer, så du lærer mere om dig selv, og hvad der giver mening for dig i forhold til din karriere og fremtid.

Besøg AhleConsult

AkvarieLeasing har 30 års erfaring med at udleje akvarier til virksomheder i Danmark og Sverige.

Besøg AkvarieLeasing

AndersHjorthConsult er en vidensvirksomhed, som råder over et stort netværk af konsulenter inden for forskellige områder, så du kan blive hjulpet bedst muligt med at få løst det problem, som du står over for.

Besøg AndersHjorthConsult

Arazzo Consulting hjælper dig med at holde sammen på hverdagen, og få den til at fungere, uden at du behøver bekymre dig om at bogføre selv.

Besøg Arazzo Consulting

Arbejdernes Landsbank på Amager arbejder ud fra kerneværdierne ansvarlighed, troværdighed og bæredygtig vækst, og er blevet kåret til danskernes fortrukne bank 9 år i træk.

Besøg Arbejdernes Landsbank

Burhoei hjælper din virksomhed med at skabe en eksistens online, så du kan få større synlighed og flere kunder.

Besøg Burhoei

Danbolig Amager er en del af Danbolig’s 140 butikker, og står derfor stærkt landsdækkende i hjælpen på at få købt eller solgt din bolig.

Besøg Danbolig

Danish Matters er specialiseret i at udbyde kurser, som hjælper dig med at få styr på det danske sprog. Både den skriftlige og den mundtlige.

Besøg Danish Matters

Fokusmæglerne hjælper dig med at få solgt sin bolig gennem fokus og engagement, så handlen er tilpasset din situation.

Besøg Fokusmæglerne

Handelsbanken er en af Nordens største banker, og hver dag arbejder medarbejderne, i de mange filialer, på den lille ekstra ting, som kan betyde det store for kunden.

Besøg Handelsbanken Amager

HjorthAgency hjælper udenlandske virksomheder med at få succes på det danske marked, ved at sælge deres produkter i Danmark.

Besøg HjorthAgency

Københavns Erhvervshus hjælper erhvervsdrivende med rådgivning og forskellige arrangementer, hvor du kan blive klogere på hvordan du løser de udfordringer, som du sidder med.

Besøg Københavns Erhvervshus

Legepladsspecialist gør leg sjovere, fordi de skaber et oplevelsesrum, der inspirerer til et sundt og aktivt liv i bevægelse.

Besøg Legepladsspecialist.dk

TeamCRM tilbyder kurser og support til bl.a. projektledelse/projektstyring, LinkedIn, Outlook og Microsoft Office pakken.

Besøg TeamCRM

Vibehus tilbyder kurser til erhvervslivet og ledige, så su kan udvide dine kompetencer.

Besøg Vibehus Kursus Center

Work and Clothes laver specialdesignet arbejdstøj til danske og svenske virksomheder.

Besøg Work and Clothes

Øens Advokatfirma hjælper private og erhvervsdrivende med professionel rådgivning inden for det juridiske område.

Besøg Øens Advokatfirma